Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

«Εν όψει της επιβεβλημένης ανάγκης να διοικηθεί ο ΠΦΣ άμεσα από ένα αποτελεσματικό ΔΣ, καλώ όλα τα εκλεγέντα μέλη στο ΔΣ του ΠΦΣ καθώς και τις συνδικαλιστικές  παρατάξεις, να στηρίξουν μία προγραμματική σύγκλιση με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην έξοδο του κλάδου από τον ασφυκτικό κλοιό στον οποίο έχει εγκλωβιστεί τα τελευταία επτά χρόνια».

Ο Απόστολος Βαλτάς είναι ο πρώτος και ο μόνος στο νέο Δ.Σ. του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), ο οποίος δεν δηλώνει ότι διεκδικεί τη θέση του νέου προέδρου του Δ.Σ., αλλά προτάσσει την προγραμματική σύγκλιση και το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δράσεων, προκειμένου ο ΠΦΣ να διοικηθεί άμεσα από ένα αποτελεσματικό προεδρείο.

Σε ποιους απευθύνεται ο Απόστολος  Βαλτάς; Απευθύνεται τόσο προς την πλευρά του Κυριάκου Θεοδοσιάδη όσο και προς την πλευρά του Γιάννη Μακρυγιάννη, τους δύο επικεφαλής παρατάξεων, δηλαδή, οι οποίοι έχουν καταστήσει σαφές ότι διεκδικούν τη θέση του προέδρου του νέου Δ.Σ. του ΠΦΣ.

Θα έλεγε, κανείς, για να είναι ακόμη πιο ακριβής ότι ο Απόστολος Βαλτάς «κλείνει το μάτι» περισσότερο προς την πλευρά του Γιάννη Μακρυγιάννη, του επικεφαλής της ΕΝΩΣΥ, δηλαδή, στην οποία συμμετέχουν οι συνδικαλιστές φαρμακοποιοί του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ανένταχτοι.

Εάν ο Απόστολος Βαλτάς επεδίωκε πριν από όλα προγραμματική σύγκλιση με τον Κυριάκο Θεοδοσιάδη, τότε δεν θα είχε κανέναν λόγο να δώσει την σχετική έκκλησή του στη δημοσιότητα, καθώς και ο ίδιος και ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης προέρχονται από τις τάξεις της Ν.Δ. και θέμα για προγραμματική σύγκλιση δεν θα υφίστατο.

Παρ΄όλα αυτά, όμως, είναι ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης εκείνος ο οποίος θα μπορούσε πολύ πιο άνετα, σε σχέση με τον Γιάννη Μακρυγιάννη, να ικανοποιήσει τους όρους τους οποίους θέτει στην έκκλησή του ο Απόστολος Βαλτάς, αφού αμφότεροι προέρχονται από τον ίδιον πολιτικό χώρο.

Τα πράγματα είναι μπερδεμένα, αλλά εκείνο το οποίο έχει σημασία είναι ότι ο Απόστολος Βαλτάς καθίσταται το επίκεντρο των εξελίξεων στη διαδικασία για τη συγκρότηση του νέου προεδρείου του ΠΦΣ, καθώς και ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης και ο Γιάννης Μακρυγιάννης οφείλουν πλέον να συζητήσουν πολύ σοβαρά με τον Απόστολο Βαλτά τόσο για την τυχόν προγραμματική σύγκλιση όσο και για τη συγκρότηση του νέου προεδρείου του ΠΦΣ.....πηγη .dailypharmaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

      Ευχές του Προέδρου του ΠΦΣ, κ. Απόστολου Βαλτά, για την νέα χρονιά